Home » Vochtproblemen » Kelder-afdichting » Buisdoorvoeringen dichten » Stappenplan doorvoeren repareren

Gegarandeerd uw doorvoer waterdicht:

Prepareren:

Deze pakken wij aan door eerst ruimte te maken rondom de doorvoer. Ook mogelijke vullingen zullen we verwijderen, zodat de doorvoer klaar is voor verdere behandeling.

 

Doorvoer dichtmaken:
Na het verwijderen van de oorspronkelijke vulling wordt de doorvoer dicht gemaakt met een kneedbare kunsstof en reparatie mortel welke uitstekend hecht aan kunstoffen. Hierdoor zal er een optimale hechting ontstaan tussen de mortelvulling en de leiding. 
Deze optimale hechting is noodzakelijk, zodat deze niet los laat in de toekomst. Na het opvullen van de doorvoer is deze klaar voor de laatste stap.

 

Gegarandeerd waterdicht:
Er gaat een sterk impregnerend middel over de definitieve reparatie. Dit middel dringt tot diep in het mortel door, waarbij het in alle haarscheurtjes gaat zitten. Wanneer dit in aanraking komt met water, zal daar een reactie plaatsvinden waardoor waterdichte werkingen ontstaan. De waterwerende eigenschappen verbeteren. 
Dit is de ideale manier om een uitstekende basis te leggen voor uw verdere kelderbehandeling en is gegarandeerd waterdicht.