Advisering op maat

Advisering voor appartementen complexen, utiliteitsgebouwen en bijzondere objecten zoals monumenten, parkeerkelders of infrastructuur, kunnen we u adviseren bij onderhouds vraagstukken, schadeherstel of renovatieplannen.

Wij hebben door onze 22 jaren ervaring in de maintenance & renovation branche, expertise in velerlei vakgebieden. Onze specialisaties zijn vochtwering, sanering, conservering en reiniging.

Uiteindelijk willen we het liefst een advies opstellen dat voldoet aan uw budget en duurzaam is, dat is onze kracht.

 

Aanpakken unieke problemen

Voor het aanpakken van unieke problemen beschikken we over een grote database met tal van oplossing en specifieke middelen, zoals producten en high tech technieken  zodat we uiteindelijk een compleet pakket op maat kunnen samenstellen.

 

Hoe werken wij?

 

Wij starten met een bezoek aan het project,  voor een eerste oriëntatie en bespreken het probleem. Vervolgens gaan we in overleg met u om te bekijken welk veldonderzoek of welke engineering we mogen inzetten om het probleem te kunnen analyseren.

Na het onderzoekstraject, maken we d.m.v. een rapportage, onze bevindingen inzichtelijk. Vervolgens bespreken we welke maatregelen en oplossingen genomen kunnen worden of in het geval van een uniek probleem gaan we op zoek voor u naar de beste technische mogelijkheden. 

 

Als alles in kaart is gebracht, brengen we aan u een advies rapport uit.

Vervolgens heeft u altijd de keuze om het project zelf aan te pakken of door ons bedrijf te laten uitvoeren.

Neem direct contact met ons op en bel T 088-8182821.