Schadeherstel, Onderhoud en Renovatie

Onze werkwijze

Omdat wij het heel belangrijk vinden dat we een correcte inschatting van de situatie maken, zorgen we er altijd voor dat we persoonlijk langs komen voor een inspectie van de schade of het probleem.

Op deze manier zorgen wij voor een goed en volledig beeld van de situatie. De specialist zal de situatie dus inspecteren, bekijken en de ruimte inmeten.

Deze inspectie vindt doorgaans plaats binnen twee weken na de aanvraag. Na de inspectie volgt een advies of prijsopgave, tenzij we van mening zijn dat het om een uniek probleem gaat, dan starten we eerste een grondig onderzoek, dit zal altijd pas na overleg met u plaatsvinden.

 

Gemeenschappelijke ruimten

Gebouwen van VvE's, bedrijven, woningstichtingen of gemeenten en overheid zijn vaak openbare ruimten, daardoor zullen we met u bekijken wat het beste plan van aanpak is om uw gebruikers of bewoners niet tot last te zijn. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

 

Onderhoud

Uw vastgoed vergt ook het nodige periodieke onderhoud om in een goede conditie te blijven. Een nette uitstraling van het vastgoed valt op bij uw huurders & bewoners, leveranciers en uw werknemers.

Laat uw gebouwen nu door onze expert inventariseren. Hij weet wat er nodig is om bijvoorbeeld een buitengevel of galerij in top-conditie te houden.

Wij hebben een uitgebreide kennis op het gebied van vochtwering, conserveringsproducten en reinigingstechnieken.

 

Profiteer van de volgende voordelen:

  • Onze experts weten hoe het moet
  • Garantie op de afgeleverde werken 
  • We voeren eerst een inspectie of opname uit. Ook is het mogelijk om lab tests en samples te nemen, daarmee kunnen zaken worden bevestigd of uitgesloten.
  • U ontvangt binnen 2 weken een passende offerte.
  • We werken met verschillende behandelmethodes die naadloos aansluiten bij het probleem.
  • U profiteert van onze A kwaliteitssystemen  die door onze leveranciers zijn samengesteld volgens de WTA CONFORM DIN 18533/18535.
  • Wij houden rekening met uw gebouwen en haar gebruikers.
  • Aantrekkelijke projectkortingen op de tarieven bij grotere projecten en indien u regelmatig werkzaamheden aan ons uitbesteedt.