Hallo mijn naam is Bram Saris, eigenaar van B.Saris Company bv.

 

Onderhouden is een groot begrip, wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van uw gevel, vloer en wanden.

Specifieker: Behandelingen tegen vocht, tegen lekkage, ter verduurzaming. 

Bijvoorbeeld het waterdicht maken van de maaiveldzone, het aanleggen van een drainage slang, het repareren van een lekke keldermuur, het coaten van een betonvloer, het schimmelvrij en bestendig maken van een badkamerplafond, het reinigen, renoveren en coaten van linoleum. 

Kortom specifieke werkzaamheden, waarvoor wij in de loop der jaren systemen hebben gevonden om dit goed en duurzaam aan te pakken.

 

Klanten komen meestal met een probleem of vraag om iets op te lossen of om het goed te onderhouden, in de meeste gevallen lukt het ons ook om daaraan te voldoen.  

 

Over B.Saris Company 

 

Familiebedrijf sinds 1998.

Gestart door Bram Saris als bedrijf in de specialistische reiniging & conservering van gebouwen en inmiddels uitgegroeid tot een specialist op het gebied van specialistisch onderhoud. 

Nu 24 jaar later leren we nog iedere dag weer iets nieuws, omdat elke opdracht toch vaak weer net iets anders is dan de vorige.

Wij zijn bekend met de beste machines en middelen op het gebied van o.a. reinigingstechnieken, schade sanering,  specialistische coatings, afdichtingen, gemodificeerde mortels en injectiemiddelen. 

 

Vragen staat vrij!

 

Hecht u veel waarde aan een betrouwbaar klein team? Schakel ons in.

We werken alleen met kleine teams  op de project locatie. 

We hebben een divers netwerk opgebouwd met velerlei klanten, zowel particulieren als bedrijven. De opdrachten variëren van soort, we hebben een hele mooie mix van activiteiten die elkaar aanvullen en versterken. Voor veel werkzaamheden huren wij kleine lokale bedrijven in en zzp'rs in, u moet hierbij denken aan bijvoorbeeld grondwerken, sloopwerk, stucwerk etc.

 

Wat u moet weten:

 

We leveren maatoplossingen 

Voor specifieke projecten waar geen standaard oplossing mogelijk is,  moeten we zoeken naar een zo goed mogelijke oplossing die binnen uw budget past.

Voor onderhoudswerken proberen we altijd met u de beste prijs-kwaliteit te halen.

Anno 2022 zijn helaas veel materialen gebaseerd op dagprijzen ( onze inkoopprijs kan dagelijks veranderen).

Ook is er een schaarste op het gebied van bepaalde chemische producten, die nu niet verkrijgbaar zijn, waardoor we alternatieven moeten gebruiken die duurder zijn.

 

Doorgaans kunnen we u binnen 6 weken helpen.

Vanaf de goedkeuring van de prijs, kunnen we u meestal binnen 6 weken van dienst zijn.  Bij spoed proberen we u uiteraard eerder te helpen.

 

Geen 24 uur service diensten

Wij hebben geen 24 uurs storingsdienst. 

Wij hebben helaas niet de mogelijkheid om grootschalige projecten in een korte tijd/termijn te realiseren.

 

Garanties

Uiteraard verlenen we in de meeste gevallen garantie op de uitgevoerde werken, de garantie is afhankelijk van het soort project.

Let op! Op garantie zijn altijd de garantievoorwaarden en algemene voorwaarden van toepassing.

 

 

Op al onze leveringen, aanbiedingen en werkzaamheden zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Algemene voorwaarden

Downloaden FAQ sheets 

B Saris Company BV FAQ Schimmels
PDF – 67,3 KB 206 downloads