Hallo mijn naam is Bram , eigenaar van B.Saris Company bv.

 

Onderhouden is een groot begrip, wij renoveren/ behandelen  uw gevel, vloer en wanden 

Specifieker: Behandelingen tegen vocht, schimmels, tegen lekkage, ter verduurzaming. 

Bijvoorbeeld het repareren van een lekke keldermuur, waterdicht maken van de maaiveldzone, repareren en coaten van een betonvloer, het schimmelvrij en bestendig maken van een badkamerplafond, het reinigen, renoveren en coaten van linoleum om gietvloer. .

 

Klanten komen meestal met een probleem of vraag om iets op te lossen of om het goed te onderhouden, in de meeste gevallen lukt het ons ook om daaraan te voldoen, deze oplossingen zijn maatwerk.

 

Over B.Saris Company BV

 

Familiebedrijf sinds 1998.

Gestart door Bram Saris als bedrijf in de specialistische reiniging & conservering van gebouwen en inmiddels uitgegroeid tot een specialist op het gebied van specialistisch onderhoud. 

Nu 24 jaar later leren we nog iedere dag weer iets nieuws, omdat elke opdracht toch vaak weer net iets anders is dan de vorige.

Wij zijn bekend met de beste  middelen op het gebied van o.a. reinigingstechnieken, schade sanering,  specialistische coatings, afdichtingen, gemodificeerde mortels en injecteren.

 

Vragen staat vrij!

 

Hecht u veel waarde aan een betrouwbaar klein team? Schakel ons in.

We werken enkel met kleine teams  op de project locatie. 

We hebben een divers netwerk opgebouwd met velerlei klanten, zowel particulieren als bedrijven. De opdrachten variëren van soort, we hebben een hele mooie mix van activiteiten die elkaar aanvullen en versterken. Voor sommige werkzaamheden huren wij kleine lokale bedrijven in en zzp'rs in, u moet hierbij denken aan bijvoorbeeld grondwerken, sloopwerk.

 

  • Vaste Prijs  
  • Eerlijk Advies 
  • Persoonlijke Service 
  • Garantie 
  • Kwaliteits Producten   
  • Heldere Planning 
  • Sinds 1998