Home » Over Ons

Welkom !

 

B.Saris Company BV houdt zich bezig met het uitvoeren van gespecialiseerde werkzaamheden zoals vochtbestrijding, kelderafdichting,coatingswerken,renovatie / sanering.

Ontstaan

B.Saris Company BV sinds 1998 al een actief bedrijf, met ruime ervaring in het managen en uitvoeren van projecten en pro actief meedenken met onze diverse opdrachtgevers.

Opgericht in 1998 door Bram Saris een vak-expert in hart en nieren. Hebben we een groot netwerk opgebouwd met velerlei klanten, zowel kleine klanten als grote klanten. De opdrachten variëren van soort, we hebben een hele mooie mix van activiteiten die elkaar aanvullen en versterken. Wel betreft het in de meeste gevallen gespecialiseerde eenmalige of periodieke werkzaamheden.

Ook hebben we een uitstekende relatie met leveranciers, waardoor we over een grote kennis beschikken en middelen snel aan ons ter beschikking staan. 

Ons doel is om alle disciplines die we kunnen bieden door onze ervaring en onze goede relatie met toeleveranciers zo optimaal met de beste prijs-kwaliteitsverhouding aan klanten te leveren.

 

B.Saris Company BV werkt ook nog onder twee andere labels/namen waaronder wij diensten aanbieden.

U kent ons dus mogelijk  ook van :  python-sct.com en 2react SCS.

Python-SCT is het label voor velerlei reinigingsspecialiteiten.

En ook van : http://www.2react.nl/specializedcleaning/   

2React SCS is een samenwerking met de bedrijven van 2React Ongediertebestrijding, 2React Cleaning Solutions en 2React Chemicals.

 

Op al onze leveringen, aanbiedingen en werkzaamheden zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

 

B.Saris Company BV

KVK 72461020

Bosscheweg 17 5735GR Aarle-Rixtel