• Gebouw verduurzaming
  • Vochtbestrijding Afdichting
  • Schadeherstel Renoveren
  • Conserveren Reiniging
  • T +31 (0) 499 332258
Home » Over Ons

Welkom !

 

In het kort over ons.

 

Familiebedrijf Saris Company bestaat sinds 1998.

Gestart als bedrijf in de specialistische reiniging & conservering van gebouwen en inmiddels uitgegroeid tot een specialist op het gebied van advisering en verkoop van systemen bij vochtproblemen, schimmel, preventief onderhoud. 

Wij zijn bekend met de nieuwste middelen op het gebied van o.a. specialistische coatings, gemodificeerde mortels en injectiemiddelen. 

Vragen staat vrij!

 

Hoogste doel.

Ons hoogste doel is om onze vakmannen, specialistische kennis en technieken in te zetten voor het behoud van uw woning of vastgoed! Wij hebben zeer gerenommeerde leveranciers die tal van praktische oplossingen hebben voor uw gebouw of woning. Wij staan met onze teams voor u klaar om deze lastige problemen op te lossen.

 

Familiebedrijf B.Saris Company BV is in 1998 opgericht en houdt zich bezig met het uitvoeren en adviseren van gespecialiseerde werkzaamheden zoals bouwbescherming, kelderafdichting, vochtbestrijding, coatingwerken, renovatie / schimmel- sanering, specialistische reinigingstechnieken.

 

Hecht u veel waarde aan een betrouwbaar team? Schakel ons in.

Familiebedrijf B.Saris Company BV sinds 1998 al een actief bedrijf, met ruime ervaring in het managen en uitvoeren van de projecten.

Opgericht in 1998. Hebben we een groot netwerk opgebouwd met velerlei klanten, zowel particulieren als bedrijven. De opdrachten variëren van soort, we hebben een hele mooie mix van activiteiten die elkaar aanvullen en versterken. Wel betreffen het in de regel altijd gespecialiseerde werkzaamheden.

Ook hebben we een uitstekende relatie met leveranciers, waardoor we over een grote kennis beschikken en middelen snel aan ons ter beschikking staan. 

Wij leveren kwaliteit. En kunnen u van dienst zijn in nagenoeg heel Nederland,  dit realiseren wij door ons uitgebreid netwerk van vakspecialisten.

 

Op al onze leveringen, aanbiedingen en werkzaamheden zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.