Home » Over Ons

Welkom !

Hoogste doel.

Ons hoogste doel is om onze vakmannen, specialistische kennis en technieken in te zetten voor het behoud van uw woning of vastgoed! Wij hebben zeer gerenommeerde leveranciers die tal van praktische oplossingen hebben voor uw gebouwen en haar problemen. Wij staan met onze teams graag voor u klaar om deze op te lossen.

 

Familiebedrijf B.Saris Company BV is in 1998 opgericht en houdt zich bezig met het uitvoeren en adviseren van gespecialiseerde werkzaamheden zoals bouwbescherming, kelderafdichting, vochtbestrijding, coatingwerken, renovatie / schimmel- sanering, specialistische reinigingstechnieken.

 

Hecht u veel waarde aan een betrouwbaar team? Schakel ons in.

Familiebedrijf B.Saris Company BV sinds 1998 al een actief bedrijf, met ruime ervaring in het managen en uitvoeren van de projecten.

Opgericht in 1998. Hebben we een groot netwerk opgebouwd met velerlei klanten, zowel particulieren als bedrijven. De opdrachten variëren van soort, we hebben een hele mooie mix van activiteiten die elkaar aanvullen en versterken. Wel betreffen het in de regel altijd gespecialiseerde werkzaamheden.

Ook hebben we een uitstekende relatie met leveranciers, waardoor we over een grote kennis beschikken en middelen snel aan ons ter beschikking staan. 

Wij leveren kwaliteit voor een uitstekende prijs. En kunnen u van dienst zijn in nagenoeg heel Nederland, Vlaams Belgie en een gedeelte van Duitsland, dit realiseren wij door ons uitgebreid netwerk van vakspecialisten.

 

Op al onze leveringen, aanbiedingen en werkzaamheden zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

 

B.Saris Company BV

KVK 72461020

Bosscheweg 17 5735GR Aarle-Rixtel