Home » Over Ons

Welkom !

Hoogste doel.

Ons hoogste doel is om onze specialistische technieken en materialen in te zetten voor het behouden van uw woning of vastgoed! Wij hebben zeer gerenommeerde leveranciers die tal van praktische oplossingen hebben voor uw gebouwen en haar problemen. Wij staan met onze teams graag voor u klaar om deze op te lossen.

 

B.Saris Company BV is in 1998 opgericht door Bram Saris en houdt zich bezig met het uitvoeren van gespecialiseerde werkzaamheden zoals bouwbescherming, kelderafdichting, coatingswerken, renovatie / sanering, reinigingstechnieken.

 

Hecht u veel waarde aan een betrouwbaar team? Schakel ons in.

B.Saris Company BV sinds 1998 al een actief bedrijf, met ruime ervaring in het managen en uitvoeren van de projecten.

Opgericht in 1998. Hebben we een groot netwerk opgebouwd met velerlei klanten, zowel voor particulier als aannemers. De opdrachten variëren van soort, we hebben een hele mooie mix van activiteiten die elkaar aanvullen en versterken. Wel betreft het in de meeste gevallen gespecialiseerde werkzaamheden.

Ook hebben we een uitstekende relatie met leveranciers, waardoor we over een grote kennis beschikken en middelen snel aan ons ter beschikking staan. 

Het idee is om alle disciplines die we u kunnen bieden door onze ervaring en onze goede relatie met toeleveranciers zo optimaal met de beste prijs-kwaliteitsverhouding aan klanten te leveren.

 

Op al onze leveringen, aanbiedingen en werkzaamheden zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

 

B.Saris Company BV

KVK 72461020

Bosscheweg 17 5735GR Aarle-Rixtel