Home » Bedrijven

Bedrijven

 

Vochtproblemen en schimmelproblemen 

Vocht-en schimmelproblemen in en om een bedrijfsgebouw,vaak zijn er wel problemen met indringend vocht. Laat dit nu verhelpen voor het behouden van het vastgoed.

 

Onderhoud en behoud

Uw bedrijfsgebouw vergt ook het nodige periodieke onderhoud om in een goede conditie te blijven. Een nette uitstraling van het bedrijfspand valt op bij uw klanten, leveranciers en uw werknemers.

Laat uw gebouw nu door onze expert inventariseren. Hij weet wat er nodig is om bijvoorbeeld uw buitengevel of bedrijfsvloeren in top-conditie te houden.

Wij hebben uitgebreide kennis op het gebied van vochtwering, conserveringsproducten en reinigingstechnieken.

 

Binnenluchtkwaliteit & Gezondheid

 

De kwaliteit van de binnenlucht vergt veel aandacht.

Laat uw IAQ (indoor air quality) door ons testen.

Dit komt van pas als uw medewerkers gezondheidsklachten hebben, dan kan het zinvol zijn om bijvoorbeeld te testen op schimmels of andere luchtverontreinigingen.

Daarnaast kunnen we voorzien in werkzaamheden die de luchtkwaliteit verbeteren  bijvoorbeeld een ventilatie & luchtkanaal reiniging, het grondig reinigen van uw bedrijfshal, het saneren bij schade zoals rook- & water- schimmelschade.

 

Onze mogelijkheden op een rijtje:

 

 

 

 

Onze werkwijze

 

Omdat wij het heel belangrijk vinden dat we uw situatie goed inschatten, zorgen we er altijd voor dat we persoonlijk langs komen. 

Op deze manier zorgen wij voor een goed beeld van de situatie. De specialist zal de situatie inspecteren, bekijken en de ruimte inmeten.

Deze inspectie vindt doorgaans plaats binnen twee weken na de aanvraag. Na de inspectie volgt een advies of een prijsopgave.

 

Gemeenschappelijke ruimten

Gebouwen van VvE's, bedrijven, woningstichtingen of gemeenten en overheid zijn vaak openbare ruimten, daardoor zullen we met u bekijken wat het beste plan van aanpak is om uw klant en de gebruikers van het gebouw niet tot last te zijn. Wij gaan graag met u in gesprek over de uitgebreide flexibele

mogelijkheden.

 

Profiteer van de volgende voordelen:

 

  • Garantie op de afgeleverde werken.
  • Gratis inspectie of opname.
  • Nemen van lab tests en samples  of het zetten van proefstukken.
  • We werken met verschillende behandelmethodes die naadloos aansluiten bij uw probleem.
  • U profiteert van onze A kwaliteitssystemen  die door onze experts zijn samengesteld .
  • Wij houden tijdens werkzaamheden rekening met uw gebouwen en haar gebruikers.
  • Aantrekkelijke projectkortingen op tarieven indien u structureel werkzaamheden aan ons uitbesteedt.