• Gratis online offerte!
  • T +31 (0) 88 8182821
Home » Voor Particulieren

Verschillende oplossingen voor in huis.

 

Saris Company biedt u verschillende hoogwaardige oplossingen voor uw woning zoals schimmelpreventie, vochtwering, renovatie of ventilatie reiniging.

 

Vocht en schimmel gaan hand in hand. Vochtigheid is vaak de mede veroorzaker van schimmels.

 

Bijvoorbeeld uw badkamer zit vol met schimmel, wij zorgen ervoor dat u weer kunt genieten van uw bad, door verwijderen en bestrijden van de schimmel en het oplossen van de oorzaken.

 

Lekkage in uw kelder

Of u heeft een lekkage in uw kelder, de vloer is lek, wij hebben zeer duurzame technieken om het lek te dichten, dit doen we met o.a. injectie van harsen of het aanbrengen van waterdichte coatingen.

 

Reinigen van uw luchtkanalen en ventilatie systeem

U merkt dat de condens in de badkamer niet meer goed afgezogen wordt, dan is het misschien tijd om de luchtkanalen te inspecteren en te reinigen, ook wordt de ventilator unit goed gereinigd, vaak hoopt stof zich op en daardoor kan de ventilator niet optimaal meer draaien, hierdoor verbruikt het meer stroom en werkt het niet zoals het zou moeten.

Wij kunnen u van dienst zijn en kunnen de luchtkanalen goed reinigen.

Desgewenst vervangen we ook filters of desinfecteren we de kanalen.

 

Hulp bij het renoveren en onderhoud van vloeren en gevels

Of het nu om het reinigen, renoveren en impregneren of hydrofoberen van de gevel gaat, het reinigen, renoveren en coaten van vloeren, het repareren van beton, we kunnen u meestal wel helpen.