Verschillende oplossingen voor uw huis.

 

Saris Company biedt u verschillende hoogwaardige oplossingen voor uw woning zoals onderhouden gevels/vloeren, schimmelpreventie, vochtwering, verduurzaming, isolatie, renovatie, reparaties bij lekkages en waterschade .

 

Vocht en schimmel gaan hand in hand. Vochtigheid is vaak de mede veroorzaker van schimmels.

 

Bijvoorbeeld uw badkamer zit vol met schimmel, wij zorgen ervoor dat u weer kunt genieten van uw bad, door verwijderen en bestrijden van de schimmel en het oplossen van de oorzaken.

Ook optrekkend vocht in muren of doorslaand vocht kunnen we in de meeste gevallen verhelpen.

Lekkage en vocht in uw kelder

Of u heeft een lekkage in uw kelder, de vloer is lek, wij hebben zeer duurzame technieken om het lek te dichten, dit doen we met o.a. injectie van harsen of het aanbrengen van waterdichte coatingen.

 

Hoe nu verder?

Als u ons nummer belt tel. 0499-332258 kunt u al uw gegevens en vragen achterlaten bij onze telefoonservice medewerker, wij nemen dan contact met u op.

Het formulier op deze website invullen is uiteraard ook mogelijk. 

Belangrijk! Het is goed dat we al uw gegevens bij de hand hebben, zoals uw naam, telefoonnummer, adres en uw vraag/aanvraag.

Probeert u zo goed als mogelijk te omschrijven wat u graag opgelost wilt hebben.

Maak een lijstje met de werkzaamheden of problemen.

Als u foto's of tekeningen van de situatie erbij kunt sturen, is dat natuurlijk heel erg goed, zo hebben we alvast een beeld erbij.

 

Aanvragen kunnen ook via een Whatsapp bericht naar het volgende nummer:.+31619678913