Industrieel

Industriële reiniging

U wilt graag de bedrijfshal, spanten, plafonds, wanden of vloeren van uw fabriek of magazijn weer schoongemaakt hebben?

Heeft u graag uw fabriekshal of machinepark schoongemaakt? Dan kunt u natuurlijk ook gebruik maken van onze services. U moet hierbij denken aan het periodiek schoonmaken of het grondig diep reinigen van industrie vloeren en wanden. Maar ook bijvoorbeeld het stofvrij maken van hoge randen en richels, stellingen, machines of plafonds. Tevens kunnen we uw TL verlichting omwisselen als we ter plaatse toch al bezig zijn met de schoonmaak activiteiten. Graag komen we vooraf even kijken wat wij voor u kunnen betekenen en natuurlijk om een goede prijsindicatie af te kunnen geven.

Onze vakmensen zijn bekend met het toepassen van de juiste apparatuur om efficiënt en effectief te werk te gaan, ook zijn ze goed voorbereid op het veilig uitvoeren van werkzaamheden op hoogte d.m.v. een steiger of hoogwerker.

 

Voor reinigingsopdrachten kunt u ook even kijken op onze site www.python-sct.com .

 

Veilig werken

Veilig werken staat bij ons uiteraard op de eerste plaats, d.m.v. heldere instructies en te werken volgens de VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemersbedrijven) normen, proberen we daardoor preventief alle schades aan mens, machines of milieu te voorkomen.

  • Wij stellen per project een RI & E op.
  • Wij werken volgens de VCA richtlijnen.
  • Voor gevaarlijke situaties maken we gebruik van een werkvergunning, die u als opdrachtgever verstrekt.
  • Wij houden ons aan de door u als klant gestelde voorwaarden.
  • Onze arbeidsmiddelen worden jaarlijks volgens NEN 3140 (elektrische apparaten) en NEN 2484 (draagbaar klimmaterieel) gekeurd.
  • We stellen u vooraf op de hoogte van de laatste wetgeving en richtlijnen met betrekking tot veiligheid, gezondheid en milieu, die eventueel van toepassing kunnen zijn op uw locatie.