• Gratis offerte aanvragen!
  • Bel nu 088-8182821
  • Vul het contactformulier in.
Home » VVE Woningstichting Gemeente

Vochtproblemen en schimmelproblemen 

Vocht-en schimmelproblemen in en om uw bedrijfsgebouw, een appartementencomplex, vaak zijn er wel problemen met indringend vocht of lekkage. Laat dit nu verhelpen voor het behouden van uw vastgoed en gezondheid van de gebruikers.

 

Inventarisatie en oorzaak

Vocht, lekkage soms in combinatie met zouten, is in de meeste gevallen verantwoordelijk voor de schade, welke terug te voeren zijn naar:

 

Onze werkwijze

 

Omdat wij het heel belangrijk vinden dat we een correcte inschatting van de situatie maken, zorgen we er altijd voor dat een van onze specialisten persoonlijk langs komt voor een inspectie van de schade of het probleem.

Op deze manier zorgen wij voor een goed en volledig beeld van de situatie. De specialist zal de situatie dus inspecteren, bekijken en de ruimte inmeten.

Deze inspectie vindt doorgaans plaats binnen twee weken na de aanvraag. Na de inspectie volgt een advies of prijsopgave, tenzij we van mening zijn om een bouwtechnisch patholoog in te schakelen, dit zal altijd pas na overleg met u plaatsvinden.

 

Gemeenschappelijke ruimten

Gebouwen van VvE's, bedrijven, woningstichtingen of gemeenten en overheid zijn vaak openbare ruimten, daardoor zullen we met u bekijken wat het beste plan van aanpak is om uw gebruikers niet tot last te zijn. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

 

Onderhoud en behoud

Uw vastgoed vergt ook het nodige periodieke onderhoud om in een goede conditie te blijven. Een nette uitstraling van het vastgoed valt op bij uw huurders & bewoners, leveranciers en uw werknemers.

Laat uw gebouwen nu door onze expert inventariseren. Hij weet wat er nodig is om bijvoorbeeld een buitengevel of galerij in top-conditie te houden.

Wij hebben uitgebreide kennis op het gebied van vochtwering, conserveringsproducten en reinigingstechnieken.

 

Binnenluchtkwaliteit & Gezondheid

 

De kwaliteit van de binnenlucht vergt veel aandacht.

Laat de luchtkwaliteit door ons testen.

Dit komt van pas als de bewoners gezondheidsklachten hebben, dan kan het zinvol zijn om bijvoorbeeld te testen op schimmels of andere luchtverontreinigingen.

Daarnaast kunnen we voorzien in werkzaamheden die de luchtkwaliteit verbeteren  bijvoorbeeld een ventilatie & luchtkanaal reiniging, het grondig saneren bij schade, zoals rook- & water- schimmelschade.

Kelderafdichting gebouwen

 

Voor het repareren van kelderlekkages aan grote (parkeer) kelders bij appartementencomplexen, bedrijven en gemeenten hebben wij uitgekiende programma's, grote projecten worden meestal samen met onze leveranciers besproken over de mogelijkheden en de project garanties.

Deze kelders zijn weliswaar vele malen groter dan particuliere kelders, maar onze methodes voor behandeling werken even goed.

Eerst wordt door een van onze specialisten een inspectie  uitgevoerd, waarna we besluiten of we een prijsopgave kunnen maken voor het probleem of dat we een bouwpatholoog moeten inschakelen die een grondig onderzoek insteld.   Uiteraard profiteert u als gemeente of bedrijf ook van een water- en lekvrije (parkeer) kelder, de ruimte kan weer optimaal gebruikt worden, zonder de vrees dat er vocht- of waterschade ontstaat.

 

Profiteer van de volgende voordelen:

  • Onze experts weten hoe het moet
  • Garantie op de afgeleverde werken 
  • We voeren eerst een inspectie of opname uit. Ook is het mogelijk om lab tests en samples te nemen, daarmee kunnen zaken worden bevestigd of uitgesloten.
  • U ontvangt binnen 2 weken een passende offerte.
  • We werken met verschillende behandelmethodes die naadloos aansluiten bij het probleem.
  • U profiteert van onze A kwaliteitssystemen  die door onze leveranciers zijn samengesteld volgens de WTA CONFORM DIN 18533/18535.
  • Wij houden rekening met uw gebouwen en haar gebruikers.
  • Aantrekkelijke projectkortingen op de tarieven bij grotere projecten en indien u regelmatig werkzaamheden aan ons uitbesteedt.

 

Onze mogelijkheden op een rijtje:

 

Vochtproblemen

Sanering 

Conservering & Reiniging

Kelder-afdichting

Renovatie

Coating & Gietvloer