Home » Vochtbestrijding » Optrekkend Vocht

Optrekkend Vocht

Last van optrekkend vocht in uw bakstenen muur of wand? Geen nood. Wij helpen u graag verder.

 

D.m.v. onze injectie techniek, impregneren of door het inbrengen van vochtwerende emulsies, bent u definitief af van optrekkend vocht.

Optrekkend vocht ontstaat zoals gezegd doordat vocht, damp en druppels door de capillaire poriën in het gesteente vanuit de fundering of buitenmuur in uw muren en wanden omhoog trekt. Aan dit proces gaat een lange tijd vooraf alvorens u er echt last van krijgt. Meestal ziet u dat schilder-en stucwerk af gaan bladderen op kniehoogte. 

Door onze behandeling heeft u gegarandeerd geen last meer van optrekkend vocht, mocht de oorzaak van uw probleem liggen in het feit dat uw muren vochtig worden door condensvorming of lekkage, dan dient dit eerst verholpen te worden.

  • Injecteren van bakstenen muren
  • Injecteren van beton
  • Injecteren van div. gesteente

 

Alles uit een hand: bij ons kunt u terecht voor het injecteren van de muren, maar ook voor het stucwerk en schilderwerk, kortom wij regelen graag alles voor u zodat u er geen omkijken naar heeft.

 

5,10 of 15 jaar garantie, dat is wat wij u kunnen bieden op onze injectie techniek. Mocht u nog vragen hebben, vult u dan aub het formulier op de contact pagina