Home » Reinigingstechniek » Gevelreiniging

Gevelreiniging

Graffiti schade 

De laatste jaren is er een toenemende vraag naar gevelreiniging en voornamelijk in het verwijderen van graffiti. Python specialized cleaning technologies is u daarom graag van dienst met onze gespecialiseerde diensten zoals gevels reinigen en graffiti verwijderen.

Op gebied van graffiti verwijderen werken we met de nieuwste methode op basis van perslucht, deze methode werkt zeer praktisch, effectief, efficiënt en milieuvriendelijk.

Wij kunnen op dit moment 95% van alle soorten graffiti verwijderen, wel kan er een schaduw achterblijven of het behandelde oppervlak kan er ‘schoner’ uitzien dan zijn omgeving.

Ook is het mogelijk dat we het oppervlak na verwijdering van de graffiti, behandelen met een anti- graffiti coating of een impregneermiddel om het gereinigde oppervlak te beschermen.

Wij raden het af om zelf te proberen de graffiti d.m.v. afbijtmiddel te verwijderen, dit omdat het zeer gevaarlijk en giftig is voor de mens en de natuur ook kan het middel het oppervlak ernstig beschadigen. Graag geven wij u over het verwijderen van graffiti of gevelreiniging een passend schoonmaak advies en maken vrijblijvend een prijsopgave, zodat u weet waar u aan toe bent.

Het restaureren van de voegen of het metselen van uw muur kunnen we ook onderbrengen bij een van onze partners, dus zoekt u voor een totaal oplossing, dan bent u ook hiervoor bij ons aan het juiste adres.

Graag leggen wij u persoonlijk onze werkwijze uit wat betreft gevel reiniging en het verwijderen van graffiti. Wij kunnen u overal van dienst zijn in Nederland op het gebied van gevel reinigen, maar onze basis voor gevelreiniging ligt in Brabant en voornamelijk in de regio Eindhoven en Tilburg.

Vele mogelijkheden met muren en wanden impregneren

Wij hebben ervaring met onder andere baksteen, trespa, hout, kunststof en metaal. Ook qua behandeling zijn er vele mogelijkheden, afhankelijk van het type. Denk daarbij aan oliën, impregneren, polymeren en hydrofoberen.

Veilig werken

Veilig werken staat bij ons uiteraard op de eerste plaats, d.m.v. heldere instructies en te werken volgens de VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemersbedrijven) normen, proberen we daardoor preventief alle schades aan mens, machines of milieu te voorkomen. Onze medewerkers zijn het gewend om de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen te dragen zoals bijvoorbeeld een helm, overal, veiligheidsschoenen of adembescherming. Ook het afbakenen van de werkzaamheden en het inlichten van derden op de werkvloer, wordt in overeenstemming met u als opdrachtgever besproken. Natuurlijk houden wij ons strikt aan de door u gestelde veiligheids- en arbeidsvoorwaarden.

Onze arbeidsmiddelen worden jaarlijks volgens NEN 3140 (elektrische apparaten) en NEN 2484 (draagbaar klimmaterieel) gekeurd. We stellen u vooraf op de hoogte van de laatste wetgeving en richtlijnen met betrekking tot veiligheid, gezondheid en milieu, die eventueel van toepassing kunnen zijn op uw locatie.